• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Afdrukken

Te gast bij het Nederlands elftal

. Posted in Kinderreis 2010

Onze Wit-Russische kinderen hebben op Hemelvaartsdag een uniek bezoek gebracht aan het trainingskamp van het Nederlands voetbalelftal in Hoenderloo. Daar bereidde de voorlopige Oranje-selectie zich onder leiding van de geboren Deventer bondscoach Bert van Marwijk enkele dagen voor op het naderende WK in Zuid-Afrika.

Image
Handtekening van Ibrahim Agellay


De KNVB gaf de kinderen de mogelijkheid een training te bekijken van onder anderen Arsenal-vedette Robin van Persie, de Ajacieden Maarten Stekelenburg, Gregory van der Wiel en Demy de Zeeuw, de PSV'ers Orlando Engelaar, André Ooijer en Ibrahim Afellay, Feijenoord-routinier Giovanni van Bronckhorst, en natuurlijk de Twentse landskampioenen Sander Boschker en Wout Brama.

Image

 
Image
Sander Boschker krijgt een tekening aangeboden

De kinderen kregen niet alleen een lunchpakketje aangeboden, maar ook een tas met foto's, een Oranje-agenda en andere merchandise-artikelen. De spelers namen voor en na de training ruim de tijd om met de kinderen op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen. Vele kinderen waren daarvoor door hun gastouders al speciaal in oranje shirts gestoken. De kinderen overhandigden alle spelers als dank een kleurplaat, en de KNVB een fotocollage.

Image
Een kleurplaat voor het Nederlands elftal

Wit-Rusland heeft zich helaas niet voor het WK gekwalificeerd. Na de gastvrije ontvangst in Hoenderloo denken wij dat de keus voor de kinderen uit Krasnopolje niet moeilijk meer is, en dat velen van hen volgende maand achter het Nederlands elftal zullen staan.

Vertalen

Dutch Belarusian English German Russian

Contact

Dhr. R.de Wilde
Secretaris Stichting Tsjerkin
Hendrick de Keyserlaan 2
7425 NH Deventer

tel: 0570-65 11 81
bankgegevens:
IBAN             NL50RABO0384553133
SWIFT/BIC    RABONL2U 

KvKnr. 41245122
RSIN 8030.31.130

Contactformulier

Sponsor

Boschland accountants en adviseurs verzorgt de jaarrekening van Stichting Tsjerkin

Koersen

Ons adoptiegebied Perkovitsji

Tsjerkin in Krasnopolje