• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Afdrukken

Nieuw gebouw Syncera levert Tsjerkin opleidingsplaatsen op

. Posted in Acties

28 oktober 2004 Milieuadviesbureau Syncera (de holding waar Syncera De Straat deel van uit maakt) heeft een nieuw pand in Arnhem in gebruik genomen. Voor Tsjerkin betekent dit: weer een geweldig cadeau. Vorig jaar, bij het jubileum van De Straat (nog voor de naamsverandering), ontving de stichting al een cheque van 2.500 euro. Ook de ingebruikname van het nieuwe kantoor was voor Syncera en haar werkmaatschappijen een reden om niet zichzelf maar Tsjerkin in het zonnetje te zetten.

Tijdens de herfstborrel in oktober mocht penningmeester Marianne van Gurp een cheque van maar liefs

t 3.000 euro in ontvangst nemen! Geld dat bijeengebracht is met een veiling van alle spullen die niet van het oude pand (aan de Van Oldebarneveldstraat) naar het nieuwe pand aan de Westervoortsedijk mee konden. Er kon op van alles geboden worden, van oude afwasmachines tot de planten.Aan alle relaties werd gevraagd om niet met een nieuwe plant aan te komen bij de openingsreceptie, maar een schenking te doen voor het onderwijsproject van Tsjerkin. Het resultaat is overweldigend.

Overhandiging cheque
Overhandiging cheque door Sietske de Jong (l) aan Marianne van Gurp

De drieduizend euro’s worden samen met het geld van het jubileum en het geld van de medewerkers die donateur zijn, besteed aan het onderwijsproject. Tsjerkin gaat kansarme jongeren uit Krasnopolje een vakopleiding en dus een toekomst geven.Kijk voor meer informatie over Syncera op: www.syncera.nl

Vertalen

Dutch Belarusian English German Russian

Contact

Dhr. R.de Wilde
Secretaris Stichting Tsjerkin
Hendrick de Keyserlaan 2
7425 NH Deventer

tel: 0570-65 11 81
bankgegevens:
IBAN             NL50RABO0384553133
SWIFT/BIC    RABONL2U 

KvKnr. 41245122
RSIN 8030.31.130

Contactformulier

Sponsor

Boschland accountants en adviseurs verzorgt de jaarrekening van Stichting Tsjerkin

Koersen

Ons adoptiegebied Perkovitsji

Tsjerkin in Krasnopolje