• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Afdrukken

Wasmachines voor ziekenhuis

. Posted in Ziekenhuis

Tijdens een werkbezoek van een Tsjerkin-delegatie in maart van dit jaar zijn er flinke vorderingen gemaakt met betrekking tot twee relatief nieuwe projecten van Tsjerkin in Krasnopolje. Het ene project (met betrekking tot het ziekenhuis) kan hopelijk deze zomer worden afgerond,

met het andere (nieuwe kozijnen voor het kindertehuis) kan dan mogelijk worden gestart.

Wasinstallatie voor het ziekenhuis

Vorig jaar heeft Tsjerkin aan het ziekenhuis drie wasmachines geschonken ten behoeve van de kinderafdeling. Er werd ons toen ook gevraagd naar de mogelijkheid voor een meer professionele installatie, zoals bedoeld voor grotere instellingen. Op basis van een offerte vanuit Krasnopolje zelf hadden we hiervoor toen niet genoeg geld. Dankzij een aantal giften uit 2006 past de aanschaf daarvan nu echter wel binnen ons budget.

In maart zijn bestuursleden van Tsjerkin met een bedrag van 6000 euro voor de gewenste professionele wasmachine (en vijf heteluchtkachels voor de kinderafdeling) naar Krasnopolje afgereisd.. Het is de bedoeling dat het ziekenhuis het apparaat met het door ons geschonken geld zelf aanschaft en installeert. In het bijzijn van burgemeester Aleksandr Vetosjkin en de nieuwe directrice van het ziekenhuis, Galina Morozova, hebben we hierover afspraken gemaakt die zijn vastgelegd in een contract.

Vertalen

Dutch Belarusian English German Russian

Contact

Dhr. R.de Wilde
Secretaris Stichting Tsjerkin
Hendrick de Keyserlaan 2
7425 NH Deventer

tel: 0570-65 11 81
bankgegevens:
IBAN             NL50RABO0384553133
SWIFT/BIC    RABONL2U 

KvKnr. 41245122
RSIN 8030.31.130

Contactformulier

Sponsor

Boschland accountants en adviseurs verzorgt de jaarrekening van Stichting Tsjerkin

Koersen

Ons adoptiegebied Perkovitsji

Tsjerkin in Krasnopolje